Welkom!

21

apr

Welkom!

Welkom!

shutterstock_248866810Welkom op de vernieuwde website van Xingfu Breda, acupunctuur, yoga & Qigong!

Het helpen ontwikkelen van deze nieuwe website was als een bevalling….die zo goed werd/ wordt begeleid door Sandra, van SoWWW Webdesign. Ze heeft me weer na laten denken over waar het eigenlijk allemaal om gaat. En denken alleen is niet zo heilzaam…ik heb zelden zoveel geoefend als de afgelopen tijd….Het is me wel duidelijk geworden, hoe belangrijk het onderhouden van je natuurlijk gevoel van geluk en blijheid is: XINGFU. Het komt je niet aanwaaien. En wat een waardevolle weg yoga, qigong en als het nodig is: acupunctuur kan zijn.

 

In deze roerige tijden hoop ik nog lang met yogalessen, (proef)qigong lessen en de acupunctuur behandelingen samen met anderen hieraan te werken. Ook professioneel staat mijn praktijk veranderingen te wachten. Waar ik, samen met de leerlingen, patiënten en veel nieuwe mensen die ik nog ga leren kennen, op weg gaan naar een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid en welbevinden: Xingfu. Ik dank iedereen die met mij die weg gaat. Zoveel dankbaarheid aan ieder waar ik van heb mogen leren.

 

Deze blog ga ik gebruiken om wat achtergrond informatie te geven en oefeningen te delen, waar ik tijdens de lessen niet altijd aan toekom. Aarzel niet te vragen om informatie, laat weten waar je meer over zou willen weten!

En: tot ziens op de les….

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 2 =