Qigong: goed voor jou!

Qigong: spreek uit: tjie kong is nog redelijk onbekend, in vergelijking met bijvoorbeeld yoga.

De qigong oefeningen werken op ALLE aspecten van je gezondheid!

Toen ik voor het eerst iemand taiji ( spreek uit: taai tjie) zag doen, ergens in een tuin was ik zo getroffen door het gemak waarbij haar lichaam vloeiend en oh zo rustig bewoog. Nu doe ik het zelf alle dagen en nog steeds geniet ik van de ontspanning en de natuurlijke souplesse en kracht waarmee ik heb leren bewegen. Ik slaap beter, kan me beter concentreren. Leerlingen vertellen me dat ze zich meer ontspannen voelen, sterker in het leven staan. Minder bezig zijn met de waan van de dag…

De qigong-lessen worden gegeven  in gemengde groepen.

De oefeningen werken heel preventief: ze voorkomen dat je ergens last van krijgt.

Ze helpen je ontspannen in het leven te staan, en vooral meer bewust te zijn.

De oefeningen bestaan uit ademen, ontspannen, versterken en meditatie in beweging-, om energie te laten stromen van binnen te verstillen en te helen.

De  Qigong-oefeningen geven je een gevoel van geluk en ontspanning: Xingfu ( wat geluk/ happiness betekent…:))

 

Ik heb mijn opleidingen genoten bij CNGO, Chinese geneeswijze bij Qingbai. Bijscholingen bij Qingbai, OTCG, International Lectures, stage gelopen in Tel Aviv in een acupunctuur kliniek. En ik ben nog steeds aan het bijscholen in Duitsland bij Joachim Stuhlmacher ( Wege-des-Dao). Ik ben leerlinge van Liu He, een qigong- Master woonachtig in de USA ( Linggui.org). Ik kan putten uit een schat aan kennis en ervaring uit de Chinese filosofie en van al mijn leraren.

Wil je ook graag dat Xingfu-gevoel ervaren? Geef je dan nu op voor het volgen van een  gratis proeflessen
Als deze proeflessen goed bevallen vind je hier het formulier om je in te schrijven.